Page 1 of 1

Something Strange !!

Posted: 08 Aug 2013 10:59
by TheBlackPig
I have had a strange experience with SolydXK. I installed the XFCE version a couple of days ago and XFCE wasn't behaving as I thought it should. Now of course it could have been a bad download so I downloaded the KDE version.
Did a fresh install and KDE ran perfectly so using the synaptic I installed XFCE and now XFCE is running as it should.Is this possibly a bug or just a bad download ?

Re: Something Strange !!

Posted: 08 Aug 2013 11:18
by Arjen Balfoort
TheBlackPig wrote:I have had a strange experience with SolydXK. I installed the XFCE version a couple of days ago and XFCE wasn't behaving as I thought it should. Now of course it could have been a bad download so I downloaded the KDE version.
Did a fresh install and KDE ran perfectly so using the synaptic I installed XFCE and now XFCE is running as it should.Is this possibly a bug or just a bad download ?
...or bad karma, bad hair day, badminton? ;)

Re: Something Strange !!

Posted: 09 Aug 2013 07:34
by ane champenois
Schoelje wrote: ...or bad karma, bad hair day, badminton? ;)
:lol: :lol:

Re: Something Strange !!

Posted: 05 Sep 2013 22:45
by computergeek1234
sounds like it. btw did you download 32 bit or 64 bit. if 64 bit try using the 32 bit version. 32 will run on 64 bit processor . also verify the md5 code .

Re: Something Strange !!

Posted: 06 Sep 2013 06:49
by jcoleman
oh yea.............never happens to me - stink'in ones and zeroes - how hard is that?? :? :?

Re: Something Strange !!

Posted: 06 Sep 2013 23:46
by Crewp
That is strange :shock: